lunes, 16 de mayo de 2011

FEIXISME ITALIÀ

               Benito Mussolini en la Marxa sobre Roma.
Hola, som Beatriz, Andrea i Marina, alumnes de Florida que actualment estem cursant 1er de batxillerat.

Durant aquestes setmanes a la matèria d'història del món contemporani, hem estat treballant L'ascens dels totalitarismes feixista i nazi a Itàlia, i nosaltres més concretament dos punts: La crisi del règim liberal i La marxa cap al poder.


Amb aquest mapa mental tractem d'explicar el que seríen els motius de La caiguda del règim liberal, amb les causes que van donar lloc a aquest i els fets que van tindre lloc durant aquest període, des de 1919 a 1921.També expliquem de forma clara el que s'entén com La marxa cap al poder que va tindre lloc des d'agost a octubre de 1922.

Aquest treball ens a servit per a conèixer més sobre aquest tema, però el programa amb el qual hem realitzat el mapa mental ens ha resultat una mica complicat. També hi ha que tindre en compte que es tracta de la primera vegada que realitzem un treball d'aquest tipus. De totes formes considerem que el resultat ha estat l'adequat segons el que se'ns demanava.




URL Mapa Mental: http://www.mindomo.com/view.htm?m=539e7c989d124b248ebfd269724efe07

2 comentarios:

  1. Hola patidores.
    Estic donant una primera ullada.
    Caldria que en el text del resum aparega el país del que es tracta. Podriu també posar una referència a les dues imatges que heu posat (al peu o utilitzant les notes) i que enmarcareu el conceptes "causes". Val?.

    ResponderEliminar
  2. Hola. Heu fet un bon treball i si modifiqueu el que vos he posat en el comentari anterior, encara quedarà millor.
    Empar

    ResponderEliminar