domingo, 5 de febrero de 2012


Nosaltres som el grup format per Andrea Zarcero, Amanda Martínez i Marina Mora i el que nosaltres hem treballat és el sector terciari, sector econòmic que engloba totes aquelles activitats econòmiques que no produeixes bens materials de forma directa, sinó serveis que s'ofereixen per satisfer les necessitats de la població i el comerç, que és una de les activitats més important d'aquest sector.

EL SECTOR TERCIARI I EL COMERÇ  (GEOGRAFIA D'ESPANYA)
View more presentations from pmflorida.

3 comentarios:

  1. Hola, Poseu un títol adequat a l'entrada. Poseu també com etiqueta el tema i el tipus d'arxiu (power point o presentació).

    ResponderEliminar
  2. En el text de l'entrada cal indicar de quina assignatura s'ha fet el treball. Títol!!! Etiquetes!!!

    ResponderEliminar
  3. Hola. En el primer gràfic cal posar a quin espai fa referència i la data o període. En l'esquema del comerç exterior, canvieu: es tracta d'un país a un altre.
    En el gràfic fet manualment de l'evolució dels sectors, mireu de posar amb un quadre de text el valor de l'eix vertical %. Per major claredat, poseu la taula amb l'enunciat de la pregunta i en una altra diapo el gràfic elaborat. D'aquesta manera la diapo on feu la descripció podeu llevar la taula i guanyar en claredat.

    ResponderEliminar