jueves, 18 de noviembre de 2010

15 días de Agosto

Como ya hemos nombrado anteriormente y para finalizar, aquí aportamos a nuestra investigación el análisis del vídeo que hemos elegido, 15 días de Agosto. Podéis verlo en la entrada publicada el martes 16 de noviembre de 2010, o pinchando en este enlace: http://lafelicidadcomoplacer.blogspot.com/2010/11/la-felicidad-hoy-y-siempre.html

3 comentarios:

  1. El treball està ben enfocat però ... reviseu la noció de prudència i el terme mig en Aristòtil, res que veure amb la compra compulsiva i el consumisme; aprofundiu a l'hedonisme i a l'ataraxia i reviseu la redacció sobre l'utilitarisme. No és gens clar.

    Tire a faltar la concepció de la felicitat representada pel xiquet: que reclama l'alegria, viure el moment, gaudir dels estimats, etc.

    ResponderEliminar
  2. Ana pots revisar la correcció que ens has fet sobre el comentari del video, on fica que el terme mig d'aristòtil no té res a vore amb la compra compulsiva i el consumisme, perquè hem revisat el text i no hem trobat eixa comparació. Indica'ns on es troba.

    ResponderEliminar
  3. Pense que el que vos feia era donar-vos una indicació del que devieu d'estudiar per traure-li més partit al vostre comentari, perquè no concreteu què és dur una vida racional. Es ser prudent i és el que vos suggeria no que vosaltres fereu eixa comparació, sinó que en absolut som prudents quan som consumistes. Ara ja és clar pense.

    ResponderEliminar