martes, 30 de noviembre de 2010

EL MARXISME

Som Beatriz Mínguez, Andrea Zarcero i Marina Mora, estudiants de 1r Batxiller d’humanitats i ciències socials. A l’assignatura d’història hem treballat el moviment obrer del  segle XIX, en concret hem aprofundit en el Marxisme. Per mostrar el treball hem realitzat un gloster, que podeu trobar més avall, que inclou informació relacionada amb el Marxisme, els seus difussors, textos històrics relacionats i un video explicatiu del contingut.

4 comentarios:

  1. Hola. Algunes cosetes que caldria millorar. En el resum hi ha algun error ja en el primer paràgraf. El Marxisme no es basa en el Manifest, no hue entés açò. És recomanable que torneu a llegir la informació, que compreneu i que elaboreu per fer un bon resum, doncs sou perfectament capaces. La presentació dls textos històrics en el document està molt bé. En l'esquema també hi ha un error: el marxisme no té el seu origen al segle XVIII. Tampoc és molt afortunada l'espressió "gràcies" al capitalisme. El marxisme no "fomenta" el materialisme. Les idees fonamentals del marxisme no es poden posar a rengló seguit, doncs estan interconectades i d'unes se'n deriven unes altres. Torne a repetir és convenient que s'ho mireu, doncs la finalitat del treball és enterar-se del contingut suficientement. El vídeo no se centra molt en el marxisme, apenes complementa. Si busqueu bé, en trobareu. Pel disseny, felicitacions. Tracteu de millorar açò, doncs seria una llàstima!!

    ResponderEliminar
  2. Hola. Valoració: basat en el que vos comentava.

    ResponderEliminar
  3. Empar, ja hem corregit tot el que hem pogut, com que el marxisme no es basa en el manifest comunista i la data. No hem aconseguit relacionar les idees fonamentals, es a dir, ficar-les totes juntes, perquè ja donavem per suposat que així es donava a entendre que encara que estigueren a rengló seguit, totes tenien avore unes en altres. Sobre el video n'hem trobat altre, però ens ha segut complicat ja que quasi tots estan en portugues, a més no ens deixava ficar-lo directament al glogster perquè es massa llarg aleshores hem tingut que ficar una imatge amb el link de la pàgina on es troba.Al esquema també hem corregir el que ens havies dit. Esperem que haja millorat el nostre treball per a tindre millor nota. Gràcies per revisar-ho!

    ResponderEliminar